SLIK  HJELPER VI DEG

Alle har noe spesielt de gjerne vil gjøre, og steder de drømmer om å reise til. Vi hjelper deg slik at du kan realisere drømmen din - til en fornuftig pris, og med en kvalitet som både du og vi kan være stolte av. 

Tenk gjerne i gjennom følgende før du tar kontakt: 

  • Hvor og når vil du reise
  • Hvor mange skal reise sammen
  • Hvor mange dager vil dere være borte
  • Hva ønsker dere av aktiviteter

SKREDDERSY REISEN DIN

Når vi har fått disse opplysningene, starter vi med å undersøke priser på flybilletter, hotell og aktiviteter. Etter noen dager sender vi deg et foreløpig reiseprogram som vi kan jobbe videre med. Når reiseprogrammet er akkurat slik du ønsker det, og prisen er avtalt, sender vi deg en bestillingsbekreftelse. Denne må fylles ut og sendes tilbake til oss, før vi begynner prosessen med å bestille. Noe må betales på forskudd, så vi vil derfor fakturere deg et depositum. Resten av turen betales senest 6 uker før avreise.

Vi har ikke bevilling til å selge flybilletter, men vi kan hjelpe deg med å finne og bestille billettene direkte på internett. Du kan også bruke ditt lokale reisebyrå, eller vi kan henvise deg til vår samarbeidspartner. Husk å sjekke at du har reise- og avbestillingsforsikring før du bestiller noe som helst. 

Tre uker før avreise sender vi deg en voucher. Denne skal være med på hele turen, og fungerer som en kvittering for alt som er bestilt og betalt. I tillegg vil voucheren inneholde følgende opplysninger:

  • Tidspunkt for ankomst og avgang (der det er mulig)
  • Navn på hotell, flyselskap, etc.
  • Telefonnummer til kontaktperson hos underleverandør

Les våre reisebetingelser her. Vi gjør oppmerksom på at andre betingelser kan gjelde hos våre leverandører, og da er det leverandørens betingelser som gjelder ved avbestilling eller endring av reisen.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud


Kilsund Travel AS
Fullriggerveien 65, 4920 Staubø

Telefonnummer
(+47) 911 34 906

E-post
post@kilsundtravel.no