Hvem er vi?

Kilsund Travel AS er en liten familiebedrift, som eies av Signe Rosland Jensen, Terje Jensen og Ingrid Rosland Jensen. Vi holder til på Kilsund, et lite idyllisk tettsted mellom Arendal og Tvedestrand.

Det er Signe som tar seg av den daglige driften av firmaet. Signe er utdannet innen reiseliv og økonomi ved høyskolen i Oppland, og har de siste 22 årene jobbet som økonomileder ved en folkehøyskole.

Etter mange år med private turer til mange steder i Europa, Karibien og det Indiske hav, vil vi gjerne dele vår erfaring med andre. Når våre kunder bruker sine dyrebare og velfortjente feriedager, er det viktig at turen blir vellykket. Vi hjelper deg med å planlegge turen, og bruker vår erfaring og kunnskap, slik at ferien din blir akkurat slik du har drømt om. 

Vår Forretningsfilosofi

Kilsund travel skal være et reisebyrå hvor kvalitet og pris er vårt viktigste varemerke. Vi skal alltid anbefale leverandører vi har personlig erfaring med, eller som har blitt anbefalt for oss av noen vi kjenner og stoler på. Det er også viktig for oss at våre kunder føler seg trygge mens de er på tur, og vi vil alltid gjøre vårt beste for at ferien blir en flott og minnerik opplevelse.